Kvalitní vzdělání pro mladé
Aktuality a novinky
Zrychlená navigace - HomePage - Aktuality a novinky
CISCO akademie
Střední škola Jablunkov se může od roku 2022 pyšnit statusem Cisco Networking Academy (zkráceně Netacad). Netacad je vzdělávací instituce pro střední a vysoké školy, která zajišťuje inovativní a modelové partnerství mezi privátní a státní sférou. Cílem programu je přispět k přípravě studentů pro jejich budoucí profesní uplatnění v oboru IT. Součástí Netacad systému je podporující e-learningově orientované vzdělávání, které umožňuje vysoce efektivně získávat znalosti o síťových a ICT technologiích.
Kurzy Cisco Networking Academy jsou navrženy tak, aby žáky připravily na certifikaci Cisco a další certifikační zkoušky uznávané v tomto oboru.
Studenti absolvují výuku kurzu v rámci předmětu Počítačové sítě 1-4. Pokud úspěšně absolvují všechny tři po sobě jdoucí kurzy a získají tzv. "digitální odznaky", mohou u společnosti Cisco složit certifikační zkoušky.
Netacad tvoří systém podpory studia, který efektivně nahrazuje klasickou formu vzdělávání:
Neomezený přístup k multimediálnímu studijnímu materiálu (kurikulu) přes portál na internetu, dostupný 24/7.
Systém průběžného testování znalostí pro podporu procesu vyhodnocení úspěšnosti osvojování obsahu. Režim zpřístupnění testů je řízen lektorem a studentům je umožněn přístup v daném čase prostřednictvím internetu.
Praktická cvičení v laboratoři na reálných zařízeních simulujících provoz v sítích s cílem získat cenné praktické zkušenosti.
Individuální nebo skupinové konzultace v průběhu studia.
Závěrečný test, který představuje souhrnné ověření znalostí problematiky.
Úspěšně ukončené studium je možné rozšířit o celosvětově akceptované certifikační zkoušky společnosti Cisco.
V programu Netacad vyučují certifikovaní lektoři. Každý lektor prochází náročným lektorským kurzem, po jehož absolvování a po úspěšném složení zkoušky obdrží status lektora kurzu.
Spolupracujeme
Střední škola, Jablunkov, příspěvková organizace
Školní 416, 739 91 Jablunkov
+420 558 357 811, sekretariat@sosjablunkov.cz
IČ: 00100340, Datová schránka: x6dj8jp